maanantai 14. huhtikuuta 2014

Aloittakaamme alusta...

Hejssan alla!
Aikoinaan pidin blogia ja tänään tuli mieleeni, pitäisikö bloggaaminen aloittaa uudelleen. Tuumasta toimeen. Yritin jäljittää vanhaa blogiani ja sähköpostini syövereistä löysin kun löysinkin tallennetun viestin, joka sisälsi blogini osoitteen salasanoineen kaikkineen. Vaan sepä ei enää toiminutkaan! Linkki vei jonnekin ihan muualle, minne piti. No, uusi blogi piti sitten luoda ja mikäs sen kätevämpää, kuin blogger.

Kun vanhan blogini nimi oli muistaakseni Kuntoilua ja koiruuksia ajattelin tämän blogin nimeksi jotain kuvaavampaa. Kuntoilu on tällä kertaa vaihtunut viherkasveihin sisällä ynnä kukkiin ja yrtteihin, siis niihin joita voi kasvattaa kesällä ulkona. Muutenkin olen innostunut pihanhoidosta ja tuolle suuren suurelle takapihalle on tulevalle kesälle suunniteltu yhtä ja toista. Siitäpä siis juontaa juurensa blogini nimen ensimmäinen osa Kasviksia. Hurtathan ovat edelleen ja pysyvät. Vähentyneet tai lisääntyneet eivät tässä huushollissa ole, joten olkoon loppuosa nimestä sitten tuttu ja turvallinen koiruuksia.

Mikä sai aloittamaan bloggaamisen uudelleen? Ajatus syntyi, kun tänään ajelin koira takakontissa kohti jälkipeltoja. Vesisateessa luonnollisesti. Olisihan se mukavaa kirjoitella vaikka vain ihan omaksi iloksi ns. päiväkirjaa tuosta koiraharrastuksesta. Edellinen blogi sisälsi jonniin verran myös jännittävää odotusta, olihan Rikki-neiti käynyt miehelässä. Odotukset päättyivät pettymykseen neidon osoittauduttua tyhjäksi. No mutta! Neiti on käynyt jälleen miehissä ja taas on jonkin asteiset odotukset. Joten aletaanpa seurata tätä raskautta tässä blogissa.

Tässä blogissa pääset siis seuraamaan, miten viherkasvikseni kukoistavat (todennäköisempää kyllä on, että kuolevat), kuinka takapihan pintaremontti edistyy (varmaankin jää toteuttamatta), mitä kuuluu rakkaudella kylvämilleni ja hoivaamilleni, lukuisille taimille (nehän päätyvät biojätteeseen) tai miten LittleBlackien tiineys etenee (no tyhjähän se on). Jos omaat taidon, voit rivien välistä selvästi lukea perheemme edesottamuksia, meikäläisen opiskelujen etenemistä ja kaikkea muuta tylsää.

No niin tai näin - toivottavasti viihdyt!

Ei kommentteja: