torstai 8. toukokuuta 2014

Tyytymättömyyttä ja päivitysuutisia

Milloinkahan sitä olisi tyytyväinen itseensä, tai - kuten tässä tapauksessa - aikaan saannoksiinsa? Löysin eilen LittleB:n blogin, kun etsin netistä jotain. Yllätys oli suuri, kun huomasin tuntevani tai vähintäänkin tietäväni ko. bloggaajan. :D Maailma on pieni. No mutta, takaisin aiheeseen. Eli, pikaisesti vieraillessani LitteleB:n blogissa, totesin omani olevan ihan syvältä ja poikittain....

Joten tässäpä onkin nyt eilisilta ja osittain tämä päivä ja ilta mennyt omaa blogia ruuvatessa. Taas kerran. Tämä blogi on ollut toiminnassa kuukaudenpäivät ja ulkoasua olen muuttanut ja värimaailmaa vaihtanut - no, monta kertaa. Jokohan tämä nyt olisi hyvä...? Mene ja tiedä.

Uudistuneen ulkoasun lisäksi sain liitettyä linkkejä sivuille ja blogeihin, joilla vierailen tai joita seuraan/luen. Linkkilistaltani pääse eri rotuisten koirien kasvattajien sivuille, ihailemaan hienoja nuoren tytön ottamia kuvia, lukemaan sisustusblogia jne. Suosittelen vilkaisemaan. :)

Jee, Suomi pääsi Euroviisujen karsinnasta finaaliin! Hyvä Suomi!

Katselin blogiani vähän "sillä silmällä"... Ja poistin sekä Riksun raskauspäiväkirja -sivun, että Viherpeukalo keskellä kämmentä -sivun. Ne ovat jotenkin turhat. Helpompi on kertoilla ihan uusina blogimerkintöinä Rigulin tiineyden edistymisestä tai peukaloinnistani kasvien parissa. :D

Rikki-tyttösen kuulumisia nyt sen verran, että kasvattajan mielestä tiinehditty on. Itse en oikein vieläkään uskalla toivoa liikoja, kun kaksi pettymystä on jo takana. :/ Neitosen alkuväsymys on ehkä jollain tasolla selätetty, mutta nyt uutena ilmiönä on tullut lelujen haaliminen häkkiin. Ei hyvä ollenkaan! Niinpä takavarikoin lelut Jaden omaa Kongia lukuun ottamatta. Jaa, miksi lelujen jemmaaminen häkkiin ei ole hyvästä? Jos ja oletetaan nyt, että kun tuo otus on tiine, se helposti alkaa hoitaa leluja pentuinaan ja voi täten saada keskenmenon. Eiköhän tuo pärjää ilman lelujakin. :)

Ei kommentteja: